Ook in 2024 is er weer een Stertocht!

Ook in 2024 is er weer een Stertocht!

Geplaatst op 12-04-2024  -  Categorie: Evenementen

De schroefas zit weer lekker in het vet en de kussens zijn uit de mottenballen. Dus de jaarlijkse testvaart die we met elkaar maken kan weer van start! Ook dit jaar hebben we weer een passende route gevonden, die - hopen wij - voor velen oude herinneringen ophaalt en nieuwe maakt.

 

VOORGENOMEN ROUTE

Donderdag 9 mei 10:00 uur 

Verzamelen in het Clubhuis met een bak koffie ondergaan we de briefing;
Zodra de boten versierd zijn, vertrekken we richting het Averlingerdiep, overnachten doen we voor anker voor het strandje (of er op).

Vaartijd 4 tot 4,5 uur

 

Vrijdag 10 mei 

Vertrekken we richting de Biesbosch waar we de Rietplaat veroveren. Mocht dit niet passen dan zoeken we een ander stekkie.

Vaartijd 2,5 / 3 uur

 

Zaterdag 11 mei 

Varen we naar Strijensas waar we overnachten in de Jachthaven. 's Avonds eten we in “De Batterij” aan de haven, als traditionele afsluiting van een vaartocht die nog lang niet over is.

 

Zondag 12 mei 

Gaan we helaas alweer huiswaarts... over de Dordtse kil en De Noord naar De Kreek.

 

Zoals hierboven staat aangegeven is dit de voorgenomen vaarroute, niets is nog in beton gegoten en over (bijna) alles valt te praten.

 

Over het activiteitenprogramma is nog niet veel te melden. Er zijn natuurlijk wel ideeën maar het is zeker nog niet volledig ingevuld. Laat het dus weten wanneer je een leuk idee hebt en een dag(deel) een activiteit voor je rekening wilt nemen.

 

Groeten van twee van de fans van De Stertocht

 

P.S. Ben je zo enthousiast geworden dan kun je je natuurlijk ook direct inschrijven! Hiermee verplicht je je nog tot niets maar geef je ons wel een goed idee van het aantal boten en personen waar we straks op kunnen rekenen.

 

Meld je aan voor De Stertocht 2024

 


ADRESGEGEVENS

WSV De Kreek

Stadionweg 1

3077 AN Rotterdam