Over ons

Over ons

Jachthaven WSV De Kreek ligt verscholen achter het beschermde natuurgebied "Eiland van Brienenoord". In een zijtak van het Zuiddiepje, de Kreekse Boezem. In 1961  begonnen als kleine vereniging en inmiddels uitgegroeid tot een jachthaven met meer dan 130 leden en vele faciliteiten.

Ons clubhuis en terras met schitterend uitzicht op de Van Brienenoordbrug is het hart van onze haven. WSV De Kreek staat voor saamhorigheid, gezelligheid en allemaal je steentje bijdragen. Een plek waar lief en leed wordt gedeeld, het gezellig vertoeven is en het ware verenigingsleven hoog in het vaandel staat.

Bent u geïnteresseerd?
Lees dan verder...
Of kom gezellig langs voor een kop koffie!

Uiteraard houden wij op onze vereniging ook de berichtgeving vanuit het RIVM nauwlettend in de gaten. Bij binnenkomst kunt u uw handen desinfecteren, het spreekt dus voor zich dat we met elkaar de regels van 1,5e meter afstand en met niet teveel mensen tegelijkertijd in het clubhuis opvolgen. Om dit kracht bij te zetten zijn de regels ook goed zichtbaar op het terrein gemaakt. We doen het tenslotte met elkaar!

Ligplaatsen

Ligplaatsen

De vereniging beschikt over 100 ligplaatsen in het water en 50 staanplaatsen op de wal (t.b.v. stalling of winterberging)

Op dit moment is er een korte wachtlijst voor ligplaatsen.

Heeft u een boot en zoekt u een ligplaats of een (tijdelijke) stalling neem dan contact op via ofni.[antispam].@wsvdekreek.nl

 

Uiteraard bent u als passant ook van harte welkom! We beschikken over goede faciliteiten zoals een clubhuis, douches en terras. We beschikken over ruime parkeergelegenheid. De Kuip, Dirk supermarkt en Pathe bioscoop zijn dichtbij en er is een uitstekende verbinding met Rotterdam Centrum. Kortom, de juiste plek voor een tussenstop in een dynamische omgeving. 

Hellingen

Hellingen

De vereniging heeft de beschikking over een portaalkraan met een hefvermogen van 20 ton en een hydraulische hellingwagen. Alle leden, maar natuurlijk ook gasten kunnen van deze faciliteiten gebruik maken.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via ofni.[antispam].@wsvdekreek.nl

Wat doet het weer?

Gemeten  02:50
Temp7°C
WindZW5 bft
Zicht2980m
LV95  

Agenda

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria


ADRESGEGEVENS

WSV De Kreek

Stadionweg 1

3077 AN Rotterdam