De Stertocht 2023

De Stertocht 2023

Geplaatst op 12-03-2023  -  Categorie: Evenementen  -  Auteur: Fan van De Stertocht

"De jaarlijkse aftrap van het vaarseizoen!"

 

Een mooie traditie die de afgelopen jaren niet heeft plaats kunnen vinden... maar dit jaar gelukkig weer wel! Vier dagen varen we, boten voorzien van vlaggetjes om te vieren dat het weer kan, met elkaar een route die voor alle deelnemers goed te doen is. We zorgen ervoor dat de voorste boot een goeie navigator aan boord heeft en dat de laatste boot in de gaten houdt wanneer er zich onverhoopt problemen voordoen. Mocht je boot dus wat kuren vertonen zo na het winterseizoen dan ben je in goed gezelschap.

 

Laat je stem horen

 

De route is nog onbekend en iedereen kan daar een bijdrage aan leveren. Net als aan het programma waarin we graag wat spelelementen toevoegen. Om ervoor te zorgen dat er voldoende ligplaatsen zijn, dat er iedere avond een lekker maaltijd op tafel staat en dat we het budget scherp in de gaten zodat iedereen kan deelnemen. 

 

Schuif dus aan op dinsdagavond 28 maart aanstaande om 19 uur in het Clubhuis en laat weten welk deel van het programma jij voor je rekening neemt, waar je graag naartoe zou willen en welke andere ideeën je hebt om er een fantastisch feest van te maken.

 

Het doel van deze avond is om met elkaar:

  • de route (of richting) vast te stellen;
  • per dag een verantwoordelijke voor een activiteit te vinden;
  • per dag een enthousiasteling voor het diner te hebben.

 

En dit alles met een strak oog op het budget zodat iedereen die wil kan deelnemen.Zie je/zien jullie graag samen met ideeën en vol enthousiasme verschijnen...

 

Groeten, één van de fans van De Stertocht

 

P.S. Ben je zo enthousist geworden dan kun je je natuurlijk ook direct inschrijven! Hiermee verplicht je je nog tot niets maar geef je ons wel een goed idee op hoeveel boten en mensen we straks kunnen rekenen.

Schrijf je direct in voor De Stertocht 2023

ADRESGEGEVENS

WSV De Kreek

Stadionweg 1

3077 AN Rotterdam