Graag genieten op het Brielse Meer dit seizoen? Pak je kans!

Graag genieten op het Brielse Meer dit seizoen? Pak je kans!

Geplaatst op 01-05-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Wendy Smit  -  Bron:

Op een rustig stukje in de buurt van de golfbaan ligt een leuke vereniging die het dit seizoen mogelijk maakt om tegen een aantrekkelijk tarief 5 of 10 dagen gebruik te maken van hun faciliteiten. Ondersteunend lidmaatschap noemen zij dat. Dus voor jezelf een interessante tarief en de vereniging is geholpen met wat extra leden.

 

En een mooiere naam haden ze in onze ogen niet kunnen verzinnen - "De vrienden van de Grote Kreek". Namens het bestuur van deze vereniging plaats ik onderstaand bericht.

 

Wie zijn de vrienden van de Grote Kreek?


Vrienden van de Grote Kreek is een kleine vereniging die op het Brielsemeer een terrein huurt, om daar heerlijk in alle rust te recreëren. Het terrein, voor sommige beter bekend als de Uniehaven, is gelegen aan de noordzijde van het Brielsemeer ter hoogte van de Golfbaan. Wij zijn geen jachthaven, maar een recreatiehaven. Niemand heeft een eigen plek, met ander woorden: je kan gaan liggen waar je wilt (uitzonderingen daargelaten).

Hebben wij je interesse gewekt met bovenstaande en wil je meer informatie? Stuur dan een mail aan ofni.[antispam].@vriendenvandegrotekreek.nl, en vraag naar de mogelijkheden, of kom gezellig langs op de Grote Kreek dan leggen we daar uit wat de mogelijkheden zijn. Naast een vast lidmaatschap bieden we diverse alternatieven.


Hopelijk tot ziens op de Grote Kreek,

Het bestuur van de Vrienden van de Grote Kreek


ADRESGEGEVENS

WSV De Kreek

Stadionweg 1

3077 AN Rotterdam