Gastenboek

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met WSV De Kreek, deel ze met ons en laat uw reactie achter op ons gastenboek, ook tips en ideeën zijn van harte welkom.

N.B. Hou het correct en netjes, expliciet taalgebruik wordt direct verwijderd.

Commentaren: 3

Harry Melgert (dinsdag, 01 maart 2016 22:55)

Ik heb genoten en met veelplezier de Patrijspoort gelezen, sjonge, sjonge wat is de Kreek met zijn tijd mee gegaan dit had ik nooit verwacht. Nog steeds heb ik het boek van de Kreek dat i.s.w met Joop Brandt tot stand is gebracht.
    Als oud lid van 1965 tot 1995 heb ik het gouden spelt nog steeds in mijn bezit.
    En dan Joop Verschoor de enorme ijzervreter zonder hem zou de WSV De Kreek allang ter ziele zijn gegaan, veel oud leden zullen wel overleden zijn en er zijn er misschien nog een paar over die mij nog zullen kennen.
    Vaak denk ik nog terug over de arme tierige toestanden met het hellingen dat daar geen doden bij zijn gevallen of ongelukken is mij tot heden nog steeds een raadsel.
    Maar alles is toen gelukkig goed verlopen op een incident na met de Bandenboer: Arie Bouman senior, Joop weet daar misschien nog wat van omdat we hellingwagens hadden met stalen wielen die door het modderige terrein via staaldraden naar de helling plek getrokken werden en dat geval over zijn voet reed.
    Er zijn nog veel verhalen die verteld kunnen worden over de periode dat de WSV De Kreek bestaat.

Veel succes voor de toekomst toegewenst.

Harry.

bram arnout (woensdag, 10 februari 2016 22:11)

Ga zo door met de website, ziet er goed uit.
    Bram arnout

Mets (donderdag, 04 februari 2016 21:47)

Hellemaal toppie deze site